Lun - Dum 8:00 - 20:00
Contacteaza-ne

Str. Mihai Viteazul, Nr. 68
Titu, Dambovita

0767 639 882
contact@CaminDeBatraniTitu.ro

De la 2500 lei pe luna
pentru persoane mobile/imobile

Facilitati

– 1500mp spațiu cămin
– 10 de camere complet utilate pentru cazare
– camere de 2,3 sau 4 paturi
– spațiu de recreere
– cameră pentru vizitatori rude
– cabinet medical
– bucătărie modernă
– echipamente pentru a asigura posibilitatea de a comunica cu familia prin telefon sau internet

La căminul “Sf. Alexandru“, vom acorda o atenție deosebită stării de sănătate a fiecăruia dintre bătrânii care vor cazați. Căminul va beneficia de prezența în permanență a unor asistente profesioniste și de vizite regulate a unui medic generalist, care sa asigure controlul medical obligatoriu pentru fiecare persoană în vârstă.
Asistentele se vor asigura că fiecare dintre bătrâni își va respecta regimul alimentar și că tratamentul recomandat de medic, este administrat corect și la timp.

Căminul“Sf. Alexandru“ dispune de bucătărie complet utilată și de bucătar care se ocupa de prepararea meniurilor zilnice pentru bătrânii cazați.
Se folosesc doar alimente proaspete, gătite special pentru persoanele de vârsta a III-a.
Ne vom asigura că fiecare dintre bătrâni primește alimentele în regimul recomandat de medic, în cantitate suficientă și proaspăt gătite.

La căminul “Sf. Alexandru“, curățenia va fi unul dintre cele mai importante aspecte.
Personalul căminului se va asigura că toate normele și condițiile sanitare și de curățenie vor fi permanent îndeplinite.

Vor fi curățate și dezinfectate atât toaletele și spațiile de cazare, cât și anexele și spațiile comune.

Se vor asigura servicii de spălătorie haine, pentru toți bătânii cazați

Aşa cum demonstrează şi numele căminului nostru, credinţa ocupă un loc aparte în inimile noastre. Oferim şi posibilitatea spovedaniei în incintă, la cerere cât și vizite organizate la Biserică, sub supravegherea personalului căminului.
Pe data de 30 August, sărbătorim ziua Sfântului Alexandru, cu o slujbă de pomenire. Ne ţinem rezidenţii la curent cu toate sărbătorile religioase şi organizăm activităţi specifice fiecăreia (Sărbătorile Pascale, Ziua Copilului, Mărţişorul, 8 Martie, Sf. Maria, Sf. Dumitru, Moş Nicolae, Moş Crăciun).